fredag 20. april 2012

Challenge


Hvordan møtte dere hverandre?
Vi har egentlig visst hvem hverandre er lenge. Bjørnar  er fra Hemsedal og jeg er ifra Hol. Vi har derfor gått på samme videregående skole, og vi hadde noen felles venner. Jeg flyttet til Oslo i 2010 og tenkte "the world is my oyster". Jeg hadde planer om å være singel og nyte livet. Men så ble jeg invitert på en innflytningsfest, han fortalte en tørrvits og jeg visste at han skulle jeg være med (cheesy, i know).
Vi er så sjarmis.

Hvordan ble dere forlovet?
Vi hadde prata om det en stund bare på tull, men så fikk vi en stor omveltning i livet der Bjørnar mista en veldig god venn på en vond måte, og perspektivet ble sett på anderledes. Livet ble plutselig altfor kort. Noen måneder etter satt vi på en resturant, Bjørnar gikk ned på ett kne og jeg hadde ring på fingeren.  

Hvor skal dere gifte dere?
Vi gifter oss i Hol gamle kirke. Det er en liten stavkirke fra 1200-tallet. Hol er min hjembygd og jeg følte det var naturlig å ha bryllupet der.


Fargetema?
Jeg er veldig glad i pastell, duse farger med litt vintage preg. Jeg tror (og vet) at bryllupet vårt blir vintage. Det blir nok ivory, mint, dus rosa og sølv

Hvorfor valgte du den personen du har som forlover?
Jeg har valgt å ha søsteren min som forlover. Ho er en fantastisk god venn, og en person jeg aldri vil miste fra livet mitt fordi det er søsteren min. Ho kommer alltid til å være der uansett hva.

Hvem følger deg til alteret?
Det gjør papsen min. Bjørnar ringte faktisk til pappa før han fridde til meg, så pappa visste det hele tiden. Syntes det var skrekkelig fint gjort.

Hva var det du falt for når du falt for din kjære?
Han var så sjarmerende, og hadde så fantastisk mange tørrvitser. Etter vi traff hverandre først gangen møttes vi flere ganger og han var en så enkel person å prate med. Jeg er sammen med bestevennen min og det føles veldig godt. Han er jo en veldig kjekk type også da.

Hvordan går planleggingen?
Jeg er veldig glad DIY og har tenkt masse på ting jeg kan lage selv, synes det er veldig gøy. Alt er nesten ferdig planlagt, jeg mangler egentlig bare å begynne, he he.

Er du nervøs?
Nei, mer spent, og føler en stor glede.

3 kommentarer:

  1. jeg er misunnelig. kunne ønske noen elsket meg så mye..

    SvarSlett
  2. sv: jo er med dansken. men han er bare så teit. han er ikke romantisk og kan ikke vise følelser.. jeg vil ha oppmerksomhet liksom..

    SvarSlett